KORU 0012 PS1 A8823

Over ons

Koru Kraamzorg is een professionele kraamzorgorganisatie die sinds 2011 actief is in Utrecht en omgeving. Inmiddels hebben al meer dan 7000 kraamgezinnen zorg van ons ontvangen. Daarmee is Koru Kraamzorg uitgegroeid tot een bekende naam in de regio bij zwangeren, verloskundigen en gynaecologen.

Mariëlle van de Riet is de directeur van Koru Kraamzorg. Als voormalig verloskundige en trotse moeder van een zoon en een dochter weet zij hoe belangrijk de kraamweek is voor de start van het nieuwe gezin. Een goede kraamverzorgende is voor een groot deel bepalend voor een geslaagde kraamweek!

"Wij hebben al voor meer dan 7000 pasgeboren kinderen en gezinnen de liefdevolle verzorging mogen doen."

– Mariëlle van de Riet, directeur Koru Kraamzorg

Wat betekent Koru?


De naam Koru Kraamzorg komt uit Nieuw-Zeeland. Een “Koru” is een symbool van de Maori cultuur en staat voor nieuw leven, groei, kracht en vrede. De vorm geeft het idee van eeuwigdurende beweging, terwijl de binnenste spoel suggereert terug te keren naar het punt van oorsprong.

Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring & Klachtenregeling

Koru Kraamzorg is aangesloten bij de brancheorganisatie Bo Geboortezorg. De kerntaak van Bo Geboortezorg is de landelijke belangenbehartiging en ondersteuning van zorgorganisaties die actief zijn in de geboortezorg.

De Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring en Klachtenregeling van Koru Kraamzorg zijn gebaseerd op de voorschriften opgesteld vanuit Bo Geboortezorg.

Bij inschrijving vragen wij je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Hier kun je de Algemene Voorwaarden Koru Kraamzorg bekijken.

Wil je meer weten over de Privacyverklaring van Koru Kraamzorg? Bekijk hier de Privacyverklaring Koru Kraamzorg.

Wij doen ons best om zo goed mogelijk aan je verwachtingen te voldoen. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over Koru Kraamzorg. Dat willen we dan graag van je horen, zodat wij onze zorgverlening kunnen verbeteren. Lees hier meer informatie over onze Klachtenregeling.

Mocht je vragen hebben over onze Algemene Voorwaarden, Privacy Verklaring of Klachtenregeling, neem gerust contact met ons op.


Ervaringen

"We hebben de kraamzorg als zeer prettig ervaren. Er was een super klik met José en ook met ons zoontje van 3. We hebben alle ruimte ervaren om ons ding te doen en José voorzag ons van goed advies waar nodig."

– Silke, januari 2024

"Ontzettend goede zorg ontvangen via Koru kraamzorg. Ondanks dat het een drukke periode was met veel bevallingen heeft Koru haar uiterste best gedaan om snel zorg voor ons te regelen. Ze communiceerden hier heel goed over. Over beide kraamverzorgers ben ik zeer tevreden. Erg lief en kundig allebei en eentje was er vijf dagen op rij dus daar kan ik nog wat meer over zeggen: ze heeft echt passie voor haar vak! Echt mooi om te ervaren! Dank voor alle goede zorgen en we gaan je missen!"

– Evelien, maart 2024

"We hebben een heel fijne kraamweek gehad, met dank aan Anja van Koru. Fijn contact, advies op maat en haar ontspannen houding gaven ons de handvatten en het vertrouwen om een goede start te maken met onze zoon."

– Judith, januari 2024